BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, April 5, 2008

OGAK²

Ptg kelmarin aku kuar lepak ngn member² (pa,nah,pat & za bukan name sebenar) yg mcm sengal sket. Actually aku yg wat plan coz one of my fren nih susah nak jumpe psl kije kat luar kwsn,dia la yg sms aku pagi buta pagi tu(aku bgn lewat g kije..hahaha) informed kat aku yg dia ade blk, nak ajak kuar ler..ape lg.

Aku janji kul 5.30ptg,tp aku smpi kul 5.45ptg(bese la malay promise bak kate za).Pat dah bengang tggu aku,dia sent sms kate nk blk dah. Ilek r, ptg msh muda..hahaha!! At 1st aku janji ngn za nak mkn otak². Pastu pat plak xmo, ajak g kopitiam. Kompem la pegi kopitiam. Yang nak mcm sialnye, aku tggu org amik order ngn ngah, 3min. Pat dtg tggu lg, 4min. Aku bengang dah time ni, apekehey staff² duk memBADIkan(ayat tranum)sesame sendrik. Lebih kurang camnih la kot dialog diorg. "Ko ler yg pegi.""Ko ler.""Ko ler,aku dh amik order ngn org len dh td."Menatam sggh staff² kat sini. Pat bengang ajak aku pegi makan rojak ayam. Ok ler aku ikut je la. Tggl bodo je la kopisial tuh. Pat gerak dl. Za smpi, aku suh dia pegi kat rojak ayam psl aku nak tggu pa plak yg xnmpk btg idong lg. Za plak nak follow the leader, ikot ske ko ler. Tepon pa, pa atas motor lg,aku suh dia straight trus ke kdi rojak tuh.

Smpi kat kdi rojak, aku tgk pat dah membedal(aku tau dia lapo psl br bgn tido..wajib la tuh). Dah smpi seme, aku pon mulekan la sesi suaikenal. Ye la, aku knl seme tp pat blom knl ngah,za blom knl nah & pa. Pat & pa kwn aku dr sklh rendah lg. Za aku knl br brp bulan & nah br brp hari. Tapi aku jenis xkesah kwn ngn sape, janji satu kepale & ikhlas nk berkwn kan? Kalo jenis kera sumbang, ko dudok la dlm hutan.

Aku igtkan ptg kelmarin bleh ler nak kupas² topik panas, hangat di pasaran. Skali aku jd bahan utama. Mmg aku kena smashed gile² r ngn pat & pa. Amende yg panas? Psl skandal aku la. Sbenonyer pat xtau aku ade skandal, tp aku rase dia bleh bau ngn rasie yg aku smpn. Aku x brani nak citer kat dia psl aku tau dia mesti panas,berangin,ribut kat aku. Yg tau hanya pit(xde g kl), za & pa. Ngah x brp tau lg, psl aku br knl dia bbrp hari. Za just senyap jer psl aku dah bg signal ngn mata aku..hahaha(cover beb). Pa mmg xleh blah mulot dia, xde makne nak kasik signal suh shadap. Mmg aku kena bertubi², tertekan, srabuk,asam gupal & tongkol dah aku time tuh. Nak nangis pon ade, tp wat bodo je la. Aku bkn pape pon ngn skandal tuh, just frens. Mmg xde feeling lbh² la psl aku dh tau kedudukan aku kat mane. Kalo aku ade feeling lbh² kat skandal aku tuh, of cos mmg aku kena peMAKIan yg enak² dr kwn² yg tau psl nih.

Pat mmg jenis x terOGAK² nak wat mesra ngn aku dpn kwn² aku. Aku xtau la amende mslh dia. Kdg berbulu jgk mate kwn² aku tgk aku & dia. Tapi bkn slh aku. Aku xtau ape². Aku layan je. Ptg kelmarin pon, aku ajak za kuar skali psl aku tau dia dah lame x jupe ngn pat. So aku amik kesempatan nih la nak eratkan silaturahim. Ewah²!!Aku xtau la ape tanggapan za kat aku, psl tgk pat (teman tp mesra) yg x terOGAK² nak naik tgn kat aku. Huhuhu!!

Aku sbenonye ade ati ngn za(x ogak² aku ngaku dlm nih). Tapi aku malu, takot nak luahkan psl aku takot bertepok sblh tgn. Aku slalu la share probs aku ngn dia psl aku sng citer kat dia after pit & pa. Dan dia pon slalu citer past life,probs dia kat aku, mane dia nak pergi, sape kwn² dia & seme yg x patot aku tau la. Kire cam kitorg nih tmpt nak luahkan isi muntah memasing..hahaha!! Tapi pesal aku xde kekuatan nak luahkan isi muntah aku yg terbuku nih. Dia pon aku rase mcm ade mende nak kasik tau, tp mungkin sbb ego seorg lelaki..hurmm..susah la nak citer. Bebaru nih, aku citer kat dia yg pit pikir aku & dia berchenta. Dia kate,"Asal boleh jer, mesra ngak kite nih."Aku blur time nih, amende maksud dia?..Aku x reti kalo hint² nih. Hahaha!!Straight 4ward la my dear...otak aku lembap sket kalo nak time keHINTan org nih.

0 comments: