BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, April 26, 2008

tenGkiyu tOq Wan


Aku kenal ngn sorg hamba Allah dr laman sensasi yg penuh ngn artis mainstream&underground nih. Aku dah lupe camner aku bleh kamceng ngn dia. Xpe la..tolak tepi seme tuh, bukan penting pon. Main pointnyer, asalkan kite satu kepala, senang nak luah isi muntah & gile² itu pentim.
Bebaru nih aku chatted ngn dia, mase kat opis, dia sent aku satu fail, tp failed sebab akunyer connection terDC. Aku tny la amende yg dia send tuh? Dia kate rasie, wat spesel tuk aku. Cuak jgk aku. Aku dah terpikir mcm² dah, pic aku disuperimposed ke? ade mende² yg xsepatotnyer terjadi pd aku ke? dan mcm² ler. Oleh sebab aku pon malas nak connect blk, aku blk umah ler psl dah lama abis waktu kije aku. Kebetulan plak ari nak hujan. Aku pon just SMS je la kat dia kasik penerangan yg mendalam. Takop ler brase ati ngn keBLAHan aku yg secara tiba².

Malam tuh plak, aku on9. Dia pon on9. Trus dia sent fail rasie dia tuh. Dah beres, aku try viewed, xleh plak dah. Padahal JPEG dah. PC aku mmg giler, bayangkan ler, nak view pics adik aku kat NZ pon xleh, bangang tul. Dia pon try sent wat kali ke 2. Beres,aku try viewed, xleh jgk. Aku dah malas dah, perasaan nak sesangap tau dah ilam gitu jer. Last² aku try viewed ngn cara rasie aku, bleh akhirnya!! Aku berjaya...tahniah²...hahaha!!

Korang nak tau ndape? Dia wat kad kawen kat aku. Aku dah gelak gile² dah time tuh, tertekam jgk aku tgk kad tuh. Ye lah, dah ler saem² aku ramai yg dah berumahtangga, aku ngn yg saem² aku yg bujam jer duk terkontang-kanting bersosial x abis², perabiskan pitis & ikop ske ati nak wat giler². Aku rase psl kitorg cmni kot, pria² takop nak mendekati kami..hahaha!! Wut eva!

So, malas nak citer pjg², tengkiyu to Toq Wan a.k.a Enche Hafzam yg sudi mengedit kad kawen yg ntah sape punye Toq Wan taram tuk Kak Tem. Kak Tem very² appriciated ngn ape Toq Wan wat. Nnti Kak Tem nak kawem, Kak Tem suh Toq Wan wat sebagaimane janji² kite mase cetim ari tuh..ok!!..Sayam Toq Wan sokmo..(skill bodek)...lalalala

0 comments: