BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, May 22, 2008

belated besday

6th May 2008. It's my 27th birthday. Betapa lame aku x update blog nih. Aku igt nak update mase besday aku..tp aku malas. Biar la..belated..belated la..dlm nih je pom. Mase besday aku byk jgk wished² yg aku dpt, sms, testmonial, komen,nyanyian & mcm² la. Hadiah..xde..huhuhu. Tapi x kesah..janji saem² ku igt akan besday ku sudah mencukupi bagiku..ewah..jiwam la plop.

Tapi besday aku, byk tul tekam. Mostly wished yg aku dpt ialah,..Umo dh meningkat, bile nk kawen?..dah tuwe pon dia, nasik minyak bile?...cmner nih?kempunan nasik minyak oram kawen nih. Haish..sayam²ku. Bawak bertendam ye..akan kawen la aku satu ari nanti. Jodoh seme kat tgn Tuhan..aku ikhtiar jer..:P

Kalo nak mkn nasik minyak, aku bleh banje nasik minyak blakam paso. Best wooo..lame x pegi sane..windu Mak.

So, thnx very much to all my beloved parents, siblings, frens & others. I'm really² appreciated it. May ALLAH blessed us all. LOV & PIS!


2 comments:

K H A Z I N A T U L A S R A R said...

hai awak! happy birthdaye ye,
kan dah wish aritu, wish lagi la ni erh, so next year tak yah wish la kan :p

fasury said...

jahap awOp..dOp kire..jam levi's RM379..lalala