BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, May 29, 2008

jakun hangkayangsawan

Semalam aku punye la xde kije nak wat. Duk depan monitor xde mende laen aku buke fremster, maispes,vf,utiuk(kate mocik parti kunci),metacafe,serbey(pah ceros),belogsepot & amende yg xde pekdah lasom dlm membangunkan minda aku nih..hahaha!!

So, nak dijadikan citer..adek aku telah memberi aku satu virus laman web baru. Aku ske la bab² edit-mengedit nih. Sbenonyer aku je yg jakun dgn laman web nih. Org len dah ke bulan, aku br nak daftar nama dlm listed hangkayangsawan. Laman web nih sediakan pic² yg sedia diedit dgn letak pic kite(muke shj). Maknenye..body org len,muke kite la. Aku ske..aku ske..aku ske..hahaha!!

Nih antara pic yg aku edit. Sile la menjamu manto dgn pic² cantep dgn model yg manes². Aku turut menganiaya saem best aku yg bername mok de semoh a.k.a boboroi sempena besday dia yg ke 22 (kate dia yg x sedo kediri nop mati esop luse tuh, pdhal same umo cam aku jgk!). Kalo dah tuwe tuh..tuwe la..haish..bakpe aku emo semcm nih?..hahaha!!
aku yg dibantingkan


aku yg dipotretkan


aku yg diiklankan


aku yg menjadi cover magz fofuler


nih mok de semoh a.k.a boboroi

yg pic lelaki duk pelok tuh, aku taruk la as a display image dlm YM aku, skali adik aku tego, suh aku tuko pic tuh psl nnti oram pikir tu aku.Pape la Tie wes...skrg dah terbukti itu sdare awak jgk kam?kam?kam?kam?hahaha!!

2 comments:

K H A Z I N A T U L A S R A R said...

hish, awak ni! berjurus ket, esok luse dah nk kawen,

fasury said...

sayep mmg berjurus..:P