BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, June 25, 2008

amende atam tagged nih?

    The Rules
  1. Link to your tagger and post these rules.
  2. List eight (8) random facts about yourself.
  3. Tag eight people at the end of this post and list their names.
  4. Let them know they’ve been tagged by leaving them a comment on their blogs.

aku telah di-tagged oleh adek aku sendrik (suetie), even baru 1st time main tag² ni, tp ala ala cam main survey gak. x best mane pon sbenonye.

so, EIGHT random facts about me..

1. Aku suke hang out ngn kawan² aku.
2. Aku suke duk lame² dlm bathroom(x selame cik yg meng-tagged aku).
3. Aku susah bangon pagi(pegi keje mcm kena paksa).
4. Aku suke ronda² abiskan minyak.
5. Aku suke makan sandwich tuna kat ...(tmpt dirahsiakan)
6. Aku tak ada hobi yang tetap.
7. Aku mantap & chumil.
8. Aku sayang hempom aku psl xde kamera & ia polyphonic..hahaha!

Aku nak tagged sape?

1.adek aku(suetie)-biar muntah
2.kawan adek aku
3.kawan adek aku
4.kawan adek aku
5.kawan adek aku
6.kawan adek aku
7.amik kat ko kandaris
8.korang² yg bace akunyer blog


Lantak r..nak wat ke x..ade aku kesah?..Aku wat pon psl dh lame aku x sepahkan blog aku sendrik..huhuhu..wut eva! Pis No War (^_)v

0 comments: