BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, July 19, 2008

Aku Tergoda


pandai² korg ler nak teka yg mane satu cholil(vokal/gitar), adrian(bass) & akbar(drum)

Mlm Jumaat br nih(krek² aku citer psl mlm Jumaat)..hahaha!!, abis lepak kat Restoran Lucky Star, aku tumpang blk nek kete Muska, included Boboy. Tertekan spjg perjlnan nak balik umah aku. Mane x tertekan, diorg duk test sore nyanyi cam Abg Lan MUH. Sabo je la..x lepas jgk nyawa sbenonye. Tapi ye la, adat menumpang kena la redha ngn segala hak tuan punye kete. X bleh nak halang. Haish! Nak smpi kat umah aku, baru la aku tergoda ngn satu lagu yg Muska pasang. Band dr Indo-Efek Rumah Kaca. Little bit weird is it nama bandnye?..Hahaha!!Tapi lagunye memukau. Really..aku xtipu. Korang bleh dgr sendrik lagu tuh. Lagu yg aku tergoda tuh namenye Di Udara.





DI UDARA

Aku sering diancam
juga teror mencekam
Kerap ku disingkirkan
sampai dimana kapan

Ku bisa tenggelam di lautan
Aku bisa diracun di udara
Aku bisa terbunuh di trotoar jalan
tapi aku tak pernah mati
Tak akan berhenti

Aku sering diancam
juga teror mencekam
Ku bisa dibuat menderita
Aku bisa dibuat tak bernyawa
di kursi-listrikkan ataupun ditikam

Tapi aku tak pernah mati
Tak akan berhenti
Tapi aku tak pernah mati
Tak akan berhenti

Ku bisa dibuat menderita
Aku bisa dibuat tak bernyawa
di kursi-listrikkan ataupun ditikam

Ku bisa tenggelam di lautan
Aku bisa diracun di udara
Aku bisa terbunuh di trotoar jalan

[Reff:]
Tapi aku tak pernah mati
Tak akan berhenti

enjoy krek² acap²!!



0 comments: