BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, July 18, 2008

kenduri tekam part 2

Hari Khamis mlm Jumaat minggu lepas aku dpt sms dr Bitza suh pegi umah baru dia..ade wat kenduri doa selamat + naik umah. Masalahnyer ngn Bitza nih, ketik² baru nak bgtau & maklumkan utk seme geng². Haish...aku dpt sms dia mase tgh buke pose sunat Rejab. & of cos la aku dah makan dgn perasaan yg bersungguh² time tuh. Dah tuh plak, aku pegi umah dia mase tuh jam dah kul 10mlm. Ngn kete papa, aku gerak pegi angkut Mijae & Boboy. Ijat angkut Aja & Ngoh.Kete aku smpi dl kat sane, tp malu nak masuk psl org ramai lg & pakaian kami waktu tuh krg seswai(kami pk org dh xde).Kami tggu jer la kete sebuah lg smpi. Dan nih ler aktiviti kami bile dah masuk umah org, wat cam umah sendrik(tetamu dah xde).

sajian yg disediakan..lumayan..ngn piyuk² skali..hahaha!!

kekontrolan sdg berlaku.


dr kiri : ijat,boboy,mijae,ngoh,aku & aja


tuan umah a.k.a bitza sdg menyetimkan diri.


suami tuan umah a.k.a amad apih..kitorg pggl papa..hahaha!!

LEPAS MAKAN & SEME PEROT DAH KENYAM KREK²
inilah yg terjadi :


wat² bz... & posing ler


penangan tudom piyuk & ntahapehape.

SESI DI LUAR RUMAH :


abis nih..kitorg pegi lepak minom kat bwh jejantas..huhuhu!!

0 comments: