BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, August 21, 2008

rockelicious

Nih mase kitorg gerak ke Kuantan nak anto Syakir & Muska. Diorg nak pegi KL. Syakir ade audition, Muska ade recording. Anto smpi Kuantan jer pasal Uden tggu kat sane.
dah name pon aku yg snapped, mestilah muke aku yg lebih kan?


Aku, Aja & Mek ngoh bukan men melawo ler psl baru bllk dr kenduri. So, malas nak salin baju, belasah je la. Kebetulan hari tuh, hari Jumaat, kenalah dengan kemanesan kitorg. Lalalala....
tekanan yg diangkut:syakir,ngoh & muska


Benti makan & minom kat area blakang stadium, seb bek aku minom je psl aku tgk keadaan gerai² kat situ amatlah kurang menyelerakan.


seb bek aku minom jer..huhuhu...neskepi tarek buih 3kaki!!

Actually, ODW nak ke sane, aku ade rekod 2 video dalam kete, tp aku malas upload dlm nih psl malas aku nak tggu atam nih upload. Tapi aku ade upload dlm satu laman yg menyediakan santapan mata untuk para pelayar internet. Pandai² korang la cari..muahahaha....

0 comments: