BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, September 9, 2008

pagi merdeka

Hohoho..dah ler balik dr smbt merdeka jam 1pagi. Esok pagi² lagi dah bangun awal. Cam kurang percaye la, psl aku kalo cuti, of cos aku bantai tido smpi lebam. Nih seme gara² nak tengok perbarisan sambil breakfast.

Aku & Aja nek skota harapanku, parked kat umah arwah uncle aku psl jln byk tutup. Lagi pon tempat breakfast (Hai Peng Kopitiam) dekat je pon. Nabit, Piza, Syakir & Mek Ngoh nek kete. Of cos la, kalo yg smpi dulu aku(pencilok unggul). Tuh pon, sempat lg lengah²kan mase snapped pic smbl jln², benti tgk perbarisan, ngorat² & ape² aje.

Seperti yg korg mengerti dgn tabiat aku, enjoy la pics² eh. Ayat rutin,"Aku malas nak citer."
makan krek²

aktiviti rutin"sawam gambo"



inilah barisan kita..yg ikhlas bergambooooo....





letih tgk org berbaris...kitorg wat perbarisan sendrik plak...heh heh heh



*ade sesape yg nak join aku layan quickie express & tarix jabrix?..hahaha!!



0 comments: