BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, September 29, 2008

s.e.l.a.m.a.t h.a.r.i r.a.y.a a.i.d.i.l.f.i.t.r.i

SELAMAT HARI RAYA

MAAF ZAHIR & BATIN

PADA SEMUA UMAT ISLAM YANG SUDI LEPAK KAT BLOG BUROK AKU NIH.


By the way, aku skrg masih lagi kat opis, menjalankan tugas² aku as kerani cabuk. Yang on9 kat YM pon, tggl kwn² yg masih menjalankan perintah bos. Yang dah cuti ari nih, sure sebok pegi pasar, nak balik kampong & shopping last minute.


Aku jam 10.30pagi jap lagi, aku nak blah dah. Malas nak terperuk lame² dlm opis. Aku nak balik kampong plak. Aku pasti jalan jammed. Kalo aku senang, aku snap pic² sepanjang perjalanan aku nak balik umah nenek aku. Yang patut amik mase 3jam, mau jd 5jam. Kebas ler monggeng aku duk lame² dalam kete. (smbl menikmati lagu dr album terbaru staind..x agak² dgr lagu omputeh, org skrg duk layan lagu raye. Hahaha!!)


Tahun nih baju raye aku sepasang jer, very² kaleful smpi aku x tau nak beli selendang kaler ape. Hahaha.Nanti aku upload pic aku berbaju kurung ayu itu. Raye ke2 & seterusnye aku pulon la baju aku yang lame². Tetiba tingat Muska tny,"Best jgk kalo kite pakai baju raye kaler sedondon.Tem, baju raye kaler pe?""Kaler..kalerful, aku xtau baju aku main kaler dia ndape. Hahaha."


Dah²....aku nak setelkan seme kije aku b4 aku tinggalkan selama 4 hari nih. Ahad aku dah masuk kije, patutnye Sabtu aku kije tp aku wat cuti sdn bhd aku seperti biase. Oklah...selamat hari raya la kat korang & jangan lupe duwet raye utk aku psl aku masih lg dlm kategori OKB(Orang Kurang Berkemampuan).
Bubye.











*hati² dijalanraya, elakkan kemalangan, ingatlah org tersayang.ANDA MAMPU MENGUBAHNYA!

2 comments:

وان said...

selamat ari raye maap zahir batin kakop :)

fasury said...

slamat ari raye maaf zahir batin juGOp thOlaha wes..raye nnti mr la datam umOh even suriati xdOp pOm.