BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, September 12, 2008

Tapi tolong la....tolong la...

Aaahhh..Ape nih? Ape nih?
Ske bebeno lepak kat opis aku.
Tau la opis aku ade akon, tenet, sofa(port aku melepaskan penat dimate), ade lagu best² & seme yg sedap².

Tapi..tolong la...tolong la...tolong jangan datang menyemak kat opis aku.
Aku tau la aku sorg jer yg handle seme kije dlm opis nih. Aku sepi, boring, bosan...tapi aku banyak kije ok! BANYAK KIJE!!

Tokey mu bayo gaji ke mu, suh jage kedai dia. Mu boring duk sorg dlm kedai psl xde pape nak buat? Mu lap la seme barang² yg tokey mu jual. Dah abis lap? Mu vakum karpet tuh, sudah vakum, mu vakum diri mu sendrik. Ok pe..ilang ler rase boring mu tuh kan.

Aku x kesah kalo mu nak datang lepak kat opis aku, tapi tolong la..tolong la ....jangan nak wat cerita,ceriti,ceritu yg umah dia gedabak, kete dia bleh lompat², dia kije gaji kalahkan PM, anak dia bakal menjadi quickie xpress(eh ape nih?) & ape saje yg bisa membuatkan aku rase loya nak muntah kaler² mengalahkan artis yg pereknem sket dah masok magz. Hah! Tengok aku dah lalai.

Aahh..aku malas layam mu. Tapi bile mu menempekkan muke mu kat cermin opis aku intai aku ade ke x dlm opis, aku x bleh lari(xkan aku nak terkinja² dlm opis yg sempit sorg diri psl nak melarikan diri dari mu...aku waras lagi). Aku terpaksa buke pintu & wat muke yg amat gorgeous sekali seperti baru memenangi sebuah kete BMW 3series dr pertandingan gores & menang.

Aahh...aku malas..aku malas..tapi aku terpaksa. Sabo je la.

0 comments: