BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, October 29, 2008

ailobiyu karloslaskano



inspiration

Hasil seni yang betol² berkesan kat jiwe aku yg susah nak layan citer animasi nih. Sekali tengok citer animasi cukop r, xde kali ke2 dlm idop aku, xcept aku berebut nak layan dvd, anak² sedare aku  plak potong tgk citer ninja turtle kali ke 8927364. Kalo aku layan 2,3 kali citer animasi tuh..something wrong somewhere la aku. Tapi hasil seni Carlos Lascano betol² aku dah fall in love r, pendek citer ailobiyu r karloslaskano. Dah la ensem, kretif pulak tuh..huhuhu.

Name pon xde kije kat opis, so aku on9 search la mende² yg aku berminat kan. Nih la hasil aku, jodoh bertemu ngn karloslaskano. Aku tgk video dia psl "Short Love Story", aku dah ailobiyu. Sampai aku nak balek umah pon, aku layan lg video tuh. Yang aku upload nih tajok,"inspiration".

Aku saje la nak share ngn tamu² yg sudi lepak kat blog burok aku nih kan. Kalo rase nak lepak kat blog karloslaskano pon bleh, aku alu²kan:

http://carloslascano.blogspot.com

0 comments: