BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, October 19, 2008

jalanilah ujian TALASEMIA

Aku lupe nak update satu citer kesah aku & present yang x disangke². Mende nih dah lame, tp aku br tingat bile aku tgk folder My Pictures aku yang makin sarat kalah r perempuan pregnant 9bln. Punya la lembap PC aku nih nak capai satu laman ke satu laman. Kalo blumbe ngn pacik yg kayuh beca, sure pacik tuh kate," SAYA MENANG MOTTO" (sile bace dlm nada iklan Power Root).

Present nih dr Enche Madir, tuh pon sebab aku teka dia pakai kostum sawi time kije dia. Msg aku mintak alamat, aku ingatkan men², rupe²nye bebetol plak. Neway terima kaseh bebanyak le Enche Madir pasal susah² jer poskan present tuh. Dah la kat Kemaman nih memang stok alat-tulis sering kekurangan bekalan macam musim perayaan, berebut mak² org nak bli daging, ayam, sayur kan? Kan? Kan?

So, aku nak war²kan la pada peminat² aku(x ogak²) dlm blog nih, yg aku appreciated ngn pe Enche Madir adiahkan. Aku paling suke badge "JALANILAH UJIAN TALASEMIA" tuh. Kalo Enche Madir kasik lebih, sure aku bleh wat amal jariah untuk semua penduduk kat Kemaman nih. Kuang...Kuang...Kuang....Jadi moral of the story, kalo korg kasik pape present kat aku, sure aku wat masok dlm blog nih..hahaha!!



dijamin sampai esok..aku x tipuuu!!



aku mintak yg dlm plastik tuh lebih, enche madir xkasik..huhuhu








*dut, bile lagi ko nak poslajukan kek lapis sarawak kat aku?..lalalala

0 comments: