BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, October 23, 2008

Jamuan Hari Raya Part 3


betapa sedapnye satay

Aku, Piza, Aja & Kak Tie(sekije ngn diorg yg br aku kenali) pegi la ke jamuan hari raya anjuran MPK dgn ati yg teruja. Aku & Aja nak mkn satay ayam. Piza nak mkn nasik dagang.

Smpi sane, memang kitorg maki secukop rase. Dah ler makanan tuh tinggal xbrape nak ade, sampah-sarap Ya Rabbi, mengalahkan tempat pelupusan sampah kat Bukit Takal tempat Mok Nab kena kambus tuh. Huhuhu.


nih nasik dagang kat Hai Peng, sekadar hiasan psl aku jupe dlm flickr sape ntah

Mulot aku dah loya, Aja pon sound, "Kite g makan kat kedai r, dop kemam mulop sangat." So pegi lunch kat kedai Mee Kari Kak Melah(bese r port kitorg). Makan la kami ngn jayanya. Sekian, terima kasih.

Amende la MPK nih, nama pom Majlis Perbandaran, xkan r tong sampah x disediakan. Aku xtau la nak salahkan sape. Tetamu yg xde manners? Ade org nak sabotaj?(kitorg br ade niat jahat "sikit je" psl MPK nih mkn duit org byk sgt). Hanjim tul la.

So petang tuh, aku, Piza & Aja pegi paso malam beli satay, yong tau foo, murtabak mini, laksam, nasik lemak, coconut shake, corn shake, mee goreng, mihun goreng & satay ikan, pulon sampai kembong. Nafsu mengalahkan org membela...hahaha!!

Aku kena tido awal nih psl esok Shahirah nak bertunang. Seb bek hantaran dia aku bleh siapkan malam nih. Tempat letak cincin, songket, baju melayu, buah & coklat...huish, cam x caye jer aku wat, 5 jenis hantaran sambil tonton citer "kekasihku seru" smpi jam 11.30mlm. Seme beres. Alhamdulillah!!




*dut, aku taruk pic muke aku yg comel nih, mase kenduri esok la..tungguuuuuu..hahaha!!

4 comments:

green said...

suda2 lah pic muke comel mu tu dah xstim la taruk yg berjenis skit haha pic antaran wei..

fasury said...

dut~selaGi aku bleh snapped muke aku, selaGi tuh aku taruk dlm blOG nih..BTW..pic antaran aku x snapped, nnti aku tGk dr cam aja..hahaha!!

green said...

ske ati mu la sym..mu buat penat2 mu xsnap mesti xcantik haha

fasury said...

dut~Owh..tidak same sekali..amat cantep seperti tuan dia Ok..lalalala