BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, October 31, 2008

Owh..idamanku

Kelmarin chatting ngn adik aku jap. Tetiba dia kuarkan topik psl beg yg aku gilekan. Dia informed yg beg aku nak tuh mahal & kedai tuh xtau wat bile sale, so dia suh aku time jer ape yg dia akan kirim nanti. Actually aku nampak ade folder "present" dlm My Pictures, tapi aku xsempat nak klebek pasal petang tuh Mama ajak aku pergi Kijal, tambah plak ngn CPU aku yg semakin lembap menjalankan tugas (aku rase terlalu byk lagu aku downloaded kot). Yang aku perasan betapa banyaknyer gambar handbag yg dia beli dan apsal seme gambar handbag tuh tajuk dia "Mama" (meriah la Mama bergaya).

Mama : Tolong beri perhatian ye, kasut² & sandal² Mama masih bertimbun dalam almari yg belom dikeluarkan dr kotak, disentuh & dijejakkan lg ke muka bumi, bile nak pakai agaknye?



Hah..gelak²..sengih²..i nak beg tuh!!


For you Suetie : Hah! Alang² u dah kuarkan topik tuh, i xkire, i tetap nak tuntot handbag tuh, biar la Diana dah ade beg tuh, tp pastikan yg i punya baru. Hahaha!! Kalo xde, i nak yg Diana punya TAPI..TAPI pastikan dalam good conditions, still looking brand new & masih berbau kedai OK?



aku addicted ngn beg yg bertali camtuh.Cantekkan?



Tribute to Diana : Kalo ade niat nop kasik ke kakop, jgn pakai la beg tuh k..sile bungkus dgn pembungkus yg selamat & simpan dalam kotak yg dihiasi dengan gel bijik² nde dop au oram pggl..dop igt doh kakop..hahahaha!!

3 comments:

K H A Z I N A T U L A S R A R said...

hohoho, chanteqnye gadis dalam gamnba yg diri kat tgh2 tu :p

ala, awak tgu la, nnt ye :)
doakan saye :D

dyanakamal said...

hahha kakop...bkpe dok kabo awl2?kalu tau peram dl beg tu...pah mane dh beg tu g jln...ngate rawe dh...hhahha...no worries...cik suti kate ye akn beli..kakop tunngu jela...haha...good luck ah deh!

fasury said...

suetie~tOlOm la jGn perasan ye! i fOkus pd beG, bukan u all..pelisss!!



diana~tekpOm beli beG dOp kabO kakOp, aci buleh, nOp beli ndape² kabO kakOp dulu..senam kakOp suh sipam..lalalala