BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, October 6, 2008

raia..raia..raiaaaaa!!

Wahahaha...selamat hari raya, maaf zahir & batin lg sekali weh. Raya thn nih aku xtau nak komen ape. Yang pasti aku amaaaaaaaaaaaaaat la gumbira. Gumbira psl ape? Gumbira pasal aku dengan jayanya masih lagi mendapat duwet raye. Heh heh heh. Sape kate umo mcm aku tak layak dpt duwet raye? See...aku dpt kumpol RM130(perasaan riak membuak² nih). Biar la bg korg sikit, tp kurang² dapat la aku nak bayo bil henpon aku yg melambung tinggi 2bln berturut² nih. Aku sendrik tak paham psl ape bil henpon aku naik ngn jayanya. Nak kate aku berkasih, aku single. Nak kate aku ckp tepon lame², paling lame setgh jam(tuh pon psl Syakir kat KL sebln,lame xjupe).


Aku malas la nak upload pic duwet raye aku psl aku malas nak edit. Nanti En.Khairy Bin Ramli a.k.a Buyut (org kuat Bank Negara Malaysia)..wak luuu...kasik email lg kat aku kasik warning. Nih seme gara² aku sent email duwet raye RM500(dut, ko dapat jgk kan? Ko wat ape ngn duwet raye tuh?)Hahaha!! Aku mane la tau kalo sebarang bentuk duwet kena taruk "CONTOH". Aahhh...barang yg lepas usah dikenang. Cewahh...


-------------------------------------------------------------------------------------------------


Hah...Nak tengok baju raye aku? Tapi nih aku pakai mase aku ODW nak blk umah dah, raye ke4. Aku kan ade sepasang je baju raye, so kena
la re-used.


muke aku yg hanye bertempekkan cosmoderm eye treatment gel,loreal revitalift cream & maybelline compact powder shj.
lipstick not allowed!!



ceria di hari raya


Yang baju kaler kunem tuh, baju thn lepas. Aku pakai mase raye ke2. Korang xkan tahu baju kunem tuh, baju thn lepas kecuali aku yg citer..kan?kan?kan?



xtvt mengorek isi kelapa.


dr kiri: nenek, pok alim(baju itam), mama(baju mama pon ceria), papa(duk bersandor tuh), aku(yg cantek) & abg ipar aku.



-------------------------------------------------------------------------------------------------


Yang nih plak, xtvt aku seblom mengorek isi kelapa. Dah name pon raye, kena la sambut ngn senapang kan? Aku xde men² mercun, bunga api @ ape² yg berkaitan ngn api² nih. Aku nak, terus tembak. Abis citer. Takde la plak pasal aku kuar paper awal² "ROMADOOON",kate madir, kes mata hampir buta, putus jari, rambut terbako gara² mercun. Takde kan?



ade style kan? Hahaha!!

muke aku mase nih ditempek² ngn pelbagai anasir² yg membotoxkan lg kulitku.


Dah..dah...aku nak bersiap pegi umah mak sdare aku plak. Diorg br blk dr Mekah. So nak pegi mengadap & menjamu selera. Esok sambung citer len plak...Bubye.

4 comments:

K H A Z I N A T U L A S R A R said...

awak , buatla pop up comment, susah nak komen. rindu!! duit raye tuh mesti aDE bahgian saye gak kan? kan kna? takpe, simpan dulu, nnt i claim k :p

fasury said...

pOp up kOmenG Guane plOp? I x pndi la..:P

duwet raye bhGian u, i x tau. U tny mama..hahaha!!

mane pic u pki kebaya di raye ke 2, seb bek parcel tuh smpi awal..kan?kan?kan?

K H A Z I N A T U L A S R A R said...

lalala, tak baik! i pakai kebaye bile i dah turown sepuluh kilo tuh balik, skg pakai depan adek beradek aje :p

u pergi kat dashboard, gi kat setting, gi kat coment, click yes tu pop up comment k :)

green said...

i dpt la i xbuat pe pun terus antar masuk tong sampah..u bila nk buang benda tu i xnak jd 'suspect' la wakaka makcik2 ske kacau i taw wahaha