BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, October 27, 2008

shaheera & zulkarnain

Jumaat, 24 Oktober 2008, selamatlah Shaheera & Zulkarnain bertunang. Majlis cukop simple dan aku suke. Jimat blanje. Xyah nak tempah cam pelamin hape, baju pon pki yg sendirian berhad yg rase baju tuh la paling lawo nak mampos, hantaran pon yg simple² & ape saje yg lagik diterima akal ye tuan² & puan².

Seperti biase la kan. Aku malas nak citer panjang. Aku citer melalui gambo je la. Senang citer. Xpaham? Xyah nak peningkan kepale, bukan kena amik exam pon.


sesak..baju merah tuh saje sebok..hahaha!!


xtvt merase yg KERIBU kalinye


artis yg hadir


spesel artis : toqwan

ditunam & kakaknye



fokus : amir saddiq (yg laen abaikan)



rombongan penunam



bincang petang(dut hantaran yg kanan tuh aku wat ok!)



menu best sentuhan umi-nasi bukhari ikan(i like)



bibir kriput tuh penting!



b4 balik sawan gambo dulu



kat dapor pon jadik!

Oh ye..gambo penunam ade dlm nih tp terlalu kecil la, koram pon xkan nampak. Kalo nak kenal, korang tengok jer citer Apa Itu Cinta yg kat Astro tuh. Dia ade berlakon dlm citer tuh. Nanti kalo aku dapat gambo diorg sarung cincin, aku upload la dlm nih. Time Zul nak disarungkan cincin, aku nak balik dah, ade kije sket, so xde la gambonyer.




2 comments:

K H A Z I N A T U L A S R A R said...

sapekah?
ape pun semoge dipermudahkan urusan dan diberkatiNYA

utk awak, kite seme, semoge cepat jodoh :)

fasury said...

sapekah sape?

i thn depaan nikah...lalalala..sempat kOt u blk mesia...huhuhu