BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, November 27, 2008

bapooookkk jaoohhh

Ari nih cuace ujan memanjang. Aku pegi kije nek skota harapan dgn berharap tghari karang reda la ujan tuh. Tapi x. Yela aku bukan nak sangkal kejadian & ketentuan Allah nih...huhuhu. Dan ari nih jgk la kije yg aku kena wat berkait ngn keadaan kat luar. Opis? Kejap je..online & update inden je. Pastu settledkan sebutharga yg aku kena kirim kat supervisor blk karang.

Aku balik umah, larikan kete Papa jap. Banyak tempat aku nak pergi ari nih. Bank, Celcom, Cosway & laen². Aku pegi Maybank cari parking, skali aku lupe nak amik no akaun. Sial! Aku balik opis,amik no akaun. Dlm buku ajaib aku, xde rekod no akaun syarikat tuh. Dah la jalan jammed mcm la duk kat KL LUMPOW, opis ngn bank pulak BAPOOOOKKKK jaohnye.

Dah settled kat bank, aku gerak pegi Cosway & Celcom. Seb bek seme akaun yg aku kena wat berkait ngn bank tuh je. Kalo kena 4 jenis bank? X ke sepanjang duk dlm kete tuh aku duk maki memanjang. Aku redah jer parked kete kat parking motosikal. Banyak pulak mende kat tangan aku. Aku rase aku bli payung 2 kaki & dish drops je 4 botol, roti & kaya. Tapi mcm shopping kat CP. Aku blk kat kete, taruk barang, baru pegi Celcom. Sial! Aku lupe plak no celcom broadband Papa. Aiseh..patah balik pegi kat kete. Maki lagi. Settled.

Pegi sejibik lagi bank. Bayo astro jap. Aku lupe nak bayo astro kat bank tuh td. Silap aku jugak, rushing sgt smpi x terpikir amende yg patot wat. Hahaha!!

Dah beres seme, balik opis. Supervisor dah tggu nak amik sebutharga. Masalah aku skrg, nak park fuck kete kat mane? Seme tempat fulled. 2 kali dah aku tawaf nih, cukop 7 kali mmg dpt title Hajah dah aku. Finally! Dapat jugak aku parking kete TAPI...TAPI...punye la bapooooookkk jaoh ok! Korang imagine korang berjalan dari SOGO ke Komuter yg kat Bank Negara ke apentah..aku pon dah lupe. Biar la..jalan pon jalan la, janji aku dapat siapkan kije aku.

So, skrg nih aku nak ilangkan penat jap, pastuh nak blk umah. Piza & Aja ajak kuar plak.

2 comments:

K H A Z I N A T U L A S R A R said...

jalan kaki je wak, saye kat sini jalan kaki je tak kire ujan panas kilat petir sabung menyabung :p

fasury said...

hOhOhO..suetie..u nak i jln kaki ke maybank frOm my Opis? r u insane? u have tOO becOz u didn't have any vehicles..rite? hOw abOut beskal tayar plampOnG?