BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, November 1, 2008

derrick as britney

Mase aku duk survey Americas's Got Talent punye show dlm metacafe, aku terklik kat Derrick Barry(Derrick Darling). 1st video aku tgk mase dia audition, Aku mule cuak jgk, gaya seorg perempuan, tapi name Derrick. Suare xde la macho & xde la kepit cam fasha sandha nyah lorong haji taib. Tapi gerak hati aku kate, dia nih pondan. Time dia bukak spek bling² dia, mmg sejibik cam Britney Spears (mmg addicted nak mampos la nih). Body, jgn cakap r. Kalo Dut nak seludup pon mudah..hahaha!! Siap ade breast lg, anu dia, Wallahualam. Pape pon, enjoy je la...


Nih mase auditon....Derrick Darling..muahahaha


yg nih semi final..hohoho..derrick darling..kah kah kah


Ntah pasal ape la,angin aku nak taruk video banyak² dalam blog aku nih membuak². Layan jer la ekk...tuh blom aku masukkan video Elvis peha lazat berkrim disukai ramai..I LIKE..hahaha!!

0 comments: