BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, November 5, 2008

Hmmmm....

Nak potong rambut, tp xtau nak wat style ape. Layer, dah slalu sangat. Aku nak try pony style, tp sesuai ke ngn bentuk muke aku nih? Rambut aku yg skrg lebih kurang cam pic kat bawah nih.


Aku nak rambut depan aku potong cam nih(muke kuning). Blakang mcm pic rambut putih tuh, layer jgk, tp short style. Mmmm..blakang x layer, cume side jer yg layer. Thin layer style..cantek jgk.



Yang macam nih pon ok jgk. Serabut, senang citer. Pakai tudong jgk pas potong. Hahaha!!


Tapi kan, aku rase nak try wat curl la. Kalo nak wat curl, aku kena simpan rambut lagi panjang la. Haish..rimas plak rambut panjang², yg diternak skrg pon dah nek rimas, asyik gugur jer. Pakai la shampoo, perapi yg mengurangkan rambut gugur, tetap gugur. Nak amik vitamin Zink, aku x berani takot jd mende len..hahaha!! Papa pon xkesah kalo anak² dia nak wat curl ke, rebonding ke, ape ke..janji jangan dyed. Hehehe..aku dah menyesal ngn mende alah tuh. Tapi, kalo wat curl, aku takot mase awal² jer aku jage, masuk minggu kedua aku bolayamyamyam....




Last², kalo dah xde idea sangat², aku potong rambut pendek cam nih, abis citer. Kepala nak head banging pon mudah, penggunaan shampoo pon jimat, basuh rambut ari² pon xpe. Sikat rambut hilang pon xkesah. Huhuhu



nak yg mcm mane? nak yg mcm mane? nak yg mcm mane? nak yg mcm mane?

0 comments: