BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, November 30, 2008

Kesian!!

Penat! Baru jer smpi umah dr kedai Mak Ayam Fina. Dari petang asyik mkn..mkn..mkn. Seb bek kedai Husaini kantop, kalo buke, x ke makan lagi? Dah ler sblom kuar, aku dah mkn nasik sepinggan.

Petang td, Piza ajak pegi koke. Skali Amad Apiz merangkap suami mithali Puan Piza tidak memberi lampu ijau pade beliau. KESIAN! Kesian kat aku, Aja, Syakir, Mek Ngoh, Muzu & Zul jgk psl xleh nak test sore nih.

So tuko plan, pegi mkn sata & otak² kat Pok Aziz. Abe kwn pade Mek Ngoh merangkap pekije bersame Piza & Aja pon join jgk. Kaku semcm jer si Abe nih. Nak gelak malu², nak senyum sipu², aku sekeh jgk ngn kokonup br mu tau. Dah ler duk depan mate aku, mu jgn nak kontrol ayu la dgn aku.

Maghrib kat umah Aja. Pas Isya', aku, Aja, Syakir, Muzu & Zul bertemankan anak sdare Aja (Akim) pegi kuar balik ngn hajat nak meraikan Zul, psl Zul nih member yg baru kitorg kenal, esok dia nak blk kampong dah. Jadi Piza suh kitorg celebrate kat koke Epal even dia xde. Mek Ngoh dah balik umah bertemankan Abe..belk..belk...wekk!!(sila bace dgn keadaan yg sgt lumga ye)

Dah smpi, aku tetiba berhenti kat tangga baca rules nye. Yg pertama tuh dah nmpk kitorg bleh msk tp Akim-NO WAY! Xpe la, tny je dulu. Pekije kat situ x benarkan even ade Mak Sdare. Bermakne! Pak sdare, Mak/Pak Spupu, Biras & ape saje yg korg pikirkan...xleh masok KECUALI bertemankan PARENTS. OK!

Pendek citer, kensel la nak celebrated Zul kat koke, pegi celebrated kat Kedai Mak Ayam Fina. Sekian!


Eh jap..jap..

Syakir dpt tempat pertama pertandingan koke aritu. Nanti aku upload pics² hot kitorg. Hehehe. Memang meletop mak nak citer kat u all tau. Xpe la Syakir, xleh pegi ujibakat OIAM, ade la tuh rezki kat mane². Insya Allah.





aku, abam abit, aja & mek ngoh

*hepi besday wat abam abit yg ke namblasratus tahon. Panjam umo, muroh rezki & jgn lupe beluberi ciskek 3kg yg adep demand td ye. Kalo x bli (ugut)..adep kabo Tok Wan yg bakal tunam abam DOP BRAPE pndi masok & abam nop anto Tok Wan ke umoh org tuwe. Tebbem men r mu.

0 comments: