BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, December 15, 2008

about a girl



Tadi mase aku balik dr toilet kat opis, aku ternampak seorang awek. Mmg stylo r. Ngan half cut jeans, tube pink yg labuh besertakan tali pinggang yg org skrg pki tuh (yg lebor², besor gedabak cam wrestlingnyer pingat tuh), short cardigans lengan pendek, rambut curl² ade kaler² sket & hand bag beso(nyah skrg tgh hot la beg² beso nih). Pastu aku pon tgk betis dia...huish..naek wooo labu betis dia gara² dia pakai high heels. Aku rase 4inci kot psl seksa sgt tgk cara dia jalan. Kesian, tertonggek². Hahaha.

"kasut dia lbh kurang camnih, tp kaler dark purple, PVC & heel dia lebar."

Aku perati jer dr jaoh. Pesal minah nih jalan²..benti..jalan²..benti. Oooo..sakit kaki rupenye. Tuh ler, aku tgk kasut tuh x seswai ngn dia MEMANG x seswai. Yela, bukan aku nak kata la kan tp mengata, dia gempal sket, pendek & yg len korang magine sendrik la. 1st time kot pakai high heels nih psl dia jalan mcm angkat lutut, pastu mase turun tangga...tergelecoh.. adeihlaaa...seb bek x jatoh. Cover beb, mane bleh jatoh, i tgh bergaya ok! I xnak dpt perhatian ngn cara yg hina nih. Hahaha!! Ade brader duk tgk dia ngn air muke yg amat pelik. Aku xtau la brader tuh menyumpah ape. Lantak r. Minah nih pon masok kedai pasarayaku...beli slipar kot. Tetttt

Nih la manusia, bergaya punya pasal biar ler seksa badan. Aku dah nyesal dah beli high heels & aku xmo bli lagi..cukop ler satu tuh jer..itu pon aku dah kasik Kak Long aku. Pki 3 kali je. Skrg aku prefered sandal biase & kasut yg xde heel lasom pegi kije. Kasut yg aku ade skrg nih semenyer tumit 1inci je. Xde lebih². Seksa mak nak bawak body mak ok!!



Tingat plak sandal Bonia aku yg br pakai 2 kali pakai kena cilok mase pegi kenduri kawen. Xpsl² kwn aku kena blk umah amik sandal aku..hahaha!! Sialan tul. Kaki sape la yg menggatal sgt sauk akunyer sandal. Ape dah rabun sgt ke mate smpi xleh nak beza sandal sendrik ngn akunye? Atau mmg kije si polan tuh mencilok sandal org yg cantep tuk dijual? Atau dah lame kepingin nak sandal jenama tuh? Atau si polan tergila²kan rantai yg menghiasi sandal aku tuh? Atau dari jaoh lagi mmg si polan dah aims ngn sandal aku? Mapuhhhhhhhhhhhhh...!!

2 comments:

Hairil said...

aha....awek stylo ni,sedap mata memandang je...tak lebih dari itu...

fasury said...

yer dOp...ya sheikh? lalalala