BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, December 16, 2008

Aku bosan weii!!

Hohoho...Tok Su aku suh aku sign up utk Facebook. Wakaka..Tok Su..Tok Su. Ape Facebook nih? Cucu sdare mu kurang mengerti & kalo boleh xmo mengerti langsong. Cukop ler Friendster & Myspace yg dah lame aku x aktif. Tagged, Hi5, Flixster pon aku langsong x aktif. Siap tunjok lagi kat Facebook dia ade ape, gambo ape yg dia uploaded & mcm² r. Waaa...meriah..hahaha!!

Satu jer soklan dr aku,"Ramai ke yg duk dlm friendlist Tok Su?"
"Eh! Ramai, artis pon ade."
"Doh artis mane yg glemer sgt nak kawan ngn Tok Su nih?"

Seperti biase aku as cucu sdare yg menggemari utk mengutuk Tok Sdare aku yg nih. Tok Sdare yg paling sporting r wa cakap lu. Kalo ajak pegi koke epal nih..mmg rare r...wakaka!! Nak tengok sape Tok Su aku? Sile klik kat nih Tok Su Shayam

"Ada Ogy, Erra Fazira....pas tuh sape ntah lg."
"Saye bukan nde Tok Su, saye malas la nop register byk², psl kalo sy register jer, saya takot la kan friendlist sy lg ramai dr Tok Su. Nanti kan kate derhaka plop. Ye la, sy nih kan ramai peminat tegar."
Hah...amik..amik...aku dah masok bakul dah.


"Layan ke Tok Su mu tuh, pencen xdop kije nok wat kat umoh. Duk ngadap natam tuh la ari²",Tok Su Puan a.k.a bini Tok Su aku la menyampuk.

Ehek..ehek..ehek..aku sbenonye bukan xmo join Facebook, tp aku malas. Cukop ler Aja (ehem..ehem) yang ade. Friendster ngn Myspace aku pon dah bersemak agaknye ngn msg & komen org psl dah lame x buke. Aku tgk Facebook nih mcm kurang mesra pengguna. Pautan dia pon xmembina mcm Myspace. Ooopssss.


Lambatnyer kul 1, nak lunch nasik ayam Mek Puan nih..huhuhu

0 comments: