BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, December 23, 2008

anda tahu?

Amende masalah YM nih? Nak transfer file pon x boleh. Ape kes? Mase aku kat opis ptg td, aku try anto mp3 kat Muska, br nak start-PROBLEMS OCCURED. Dia plak anto mp3, pon mende same yg berlaku. Berkali2 aku ngn dia toraiiii...seme xjalan. Kat opis, pc aku pakai YM versi 8, Muska plak versi 9. So aku pikir mungkin beza versi kot yg menyebabkan masalah nih. Aku ngn Muska dah nek panas, tp ilek2...duk dlm aircond mane bleh panas. Kebetulan plak, Mirul on9, aku anto plak mp3 kat dia, jalan plak. Ati aku dah sedikit sejuk. Aku anto 4 fail mp3 kat adik aku, seme berjaya...ok jer. Lagi la ati aku sejuk tp panas membara semula bile mp3 yg aku anto kat Mirul siiiiiiiiiiiiiikiiiiiittt (menunjukkan ampir abis ye puan2) je lagi nak siap, sekali-PROBLEMS OCCURED. APE KES? Bukannye dial up, seme streamyx ok. Mirul anto plak gambar mase pegi koke, dapat jer seme. Aku malas layam, beres je psl gambo, aku trus balik umah.

Nih citer td plak nih. Muska buzz aku suh anto lagu td. Tapi lagu tuh xde dlm laptop, ade dlm pc satu lg ngn kat opis je. So aku kasik lagu len la. YM kali nih sama versi -9-. Seperti bese - PROBLEMS OCCURED. Dia kasik plak mp3 dia, pooooooooooooooooooooooooonnnnn-PROBLEMS OCCURED. Berjuta2 kali duk toraiiiiiiii smpi aku ngn Muska nek bengang, langsung buke topik sembang mende len. Nanti aku kasik pendrive, mu transfer je la lagu tuh.

Jadi bukan salah versi2 YM nih ye puan2. Aku pon xtau amende ke masalah la(menyampah dah nih). Muska kate dia pon tengah anto mp3 kat adik dia yg kat US tuh, boooooooooooooooleeehhhh puuullllaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkk!! INI TIDAK ADIL!! Yang duk BERJUTA BATU JAUHNYAAAAAAA.....SHAP LIVALIVALIP-TRANSFERED FILES SUCCEED, yang duk berjiran nih-PROBLEMS OCCURED pah ceros.

Benci...bek aku layan if i were a boy & womanizer..heh heh heh!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------




Sampai sekarang aku masih tertanya2, kat mane letaknya seorg perempuan yg kena bakar dalam gambo kat atas? Yang aku nampak, mcm ikan, itik OKU pon ade, ish..merekah otak duk pikir. Enche Dut sayam,kat manakah? Objek seperti tanda soal dah lame terbentuk kat dahi aku ni. Korang2 ade perasan?

2 comments:

green said...

haish yg mum duk caring sgt gambar ni pehal xnampak sudah la haha buta seni..hah satu lagi TM mmg down sampai 31hb..

fasury said...

my dear Dut a.k.a makhluk kaler ijau : huish..aku kan suke berfikir.. karlOslaskanO la katekan..:P