BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, December 1, 2008

Annual Dinner We Serve U Better!!

Hoh..aku nak citer pasal annual dinner sykt Piza & Aja nih. Ekceli aku nak citer ari tuh, tp aku xde gambo so korg xleh la plak nak imagine tempat sosane dia cmner kan? Skrg, aku citer & upload gambo yg penting je la. Tema "Retro 60's-80's". Yang wat aku terkujat, memang betul Aja free hair. Igtkan Kak Pah yg wat akalan, Aja pulok akalan ganti Kak Pah. Hahaha!!



Datuk Seri AJAlina Othman



Datin Seri PIZAnne Abdullah



dibelakam Datin Sri Dr Siti AIDAmah Mohd Ali



dengan Datin Sri NIKmah Mansor



bersama menantu beliau, Mohd BOBry Jamaludin



mcm² pesen..hahaha!!


Yang nih, aksi En.Wahab dan anak² buahnya. Semangat tul En.Wahab kat atas pentas. Aku rase lagu La Obe yg En.Wahab nyanyikan.


joget jgn x joget



lapan lagi..1, 2, 3, 4....

Turn Bigboss plak yg nyanyi. Skali-skale test sore, pe salahnye kan? Asyik² duk koke dlm umah je kasik bini, anak & bibik dgr, nak jugak aku suh staff² aku layannnnnnnn....


Sape kate sore aku xsedap? Siap aku potong gaji korang!!



0 comments: