BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, December 1, 2008

berapakah hantaran?

22hb November, aku pegi kenduri kawen adek Muska, Noni. Aku pegi ngn Aja. Ari pon dah lewat petang, majlis nak tutop dah. Muska pon dah selebet ngn baju melayu tanpa sampin tp bunge didada masih setia kat baju..hahaha. Sudah makan, bergambar kat pelamin adelah xtvt wajib. Heh heh heh.


aku yg mmg asli ayu, manes & cantep, x control ok!






Dah beres xtvt kat pelamin, kitorang pegi wat kuca kat bhgian kek plak..hehehe. Mok Ku merangkap Ma Muska siap tolong bukekan lampu, ye la nak amik gambar kan, tmpt gelap...lalalala. Seb bek aku datang ngn Aja jer, kalo member yg len ade same, x ke pecah umah Mok Ku? Awal² majlis mmg semenye behave, good manners...bagi la 5min nak duk diam, pastu sorg start buke kuda²...abis seme join.



aja yg senyum meweh buleh ptg kek..hahaha

Aku x terlibat dlm xtvt potong kek, aku mkn jer. Sebab org tuwe (aku yg kate sbenonye) kate, kalo potong kek pengantin, nnti lambat jodoh..hahaha!! Dah beres melahap kek, xtvt "mari sawan gambo" plak. Nak bergambo ngn Noni & husband, ntah kemane diorg lari ngn kete, yg wat aku xtahan nak gelak, Noni masih ngn baju pengantin, pegi ronda² ngn suami. So abaikan, sawan gambo ngn Muska doh la. Awal² bergambo cantep, tertib, jhelite, sopam, manes dan seme yg best je.


ayu & lawo jer..anop sape la nih..muahaha

X sampai 3 snapped, angin sawan gile dah datang. Tapi x ketara mane sawan tuh sebab depan kitorg ade macik² & pacik² yg sebok mengemas. Seme kena controlled la pendek citer. Huhuhu.


dah start dah...


dia tnjk ke mane?..aku tgk ke mane? hahaha!!


Dalam kete sblom balik, wajib snapped pic aku skepim. Ye la, kalo x, bukan sawan gambo namenye...lalalala


anop sape la yg manes sgt nih..hahaha!!

0 comments: