BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, December 13, 2008

berdiri sayep disini....

Hahaha..aku rase Aja dah nmpk bunge² la dgn enche 1527...oopssss. Xpe la, demi sahabat dr kecik, ape saje utk mu Aja. Aku sokom mu! Aku kasik la password blog aku nih, komen la ape yg mu nak komen kat blog dia, tp harap² x disalahertikan oleh enche 1527. Mintak mahap ye enche 1527, sayep sengaja mengLINKkan blog enche dlm blog sayep sbb mcm best je...lalalalala. Diharap enche 1527 dapatlah meREPLY sebarang berita pd email yg dia kasik dlm komen blog enche 1527 tuh..heh heh heh. Lagipon kan enche 1527, x salah kalo berkawan kan? Menambah kenalan, bukannye pape pon..kan?kan?kan? Bajet mcm enche 1527 nak bace blog aku? Hahaha...dulik!

Tadi eden torai upload video mase Syakir masok pertandingan karaoke anjuran KGRP(Petronas Kerteh). Dua kali eden torai upload, tapi x jadik². Dah ler lame. Video tuh bukan lame pon, baru 4 menet, tp tetap x jalan. Xpe la, xmboh sudah. Malas aku nop merajuk, bukan Tok Mulu Blog nop datam pujok pom. Hahaha!!


Yang masok pertandingan tuh (kalo dlm group kitorg) Syakir, Abby & Pawi. Tapi yg bleh g final Abby je. Aku betol² x puas ati ngn keputusan yg juri kasik. Seme peserta power root beb, xtau nak target sape menang, sape x. Pawi nyanyi lagu Hattan, punye la best sore, skali CD sekat, lasom kena tuko lagu. Syakir x menang x kesah, bleh torai lg mggu depan. TAPI pesal Ratu Apam Dewa Berkuah tuh bleh menang? Padahal ade lg sore yg lg bagus, x sumbang, x kepit, xkena paksa nyanyi. Aku rase, aku nyanyi lg best. Bukan nak kate la kan...lalalala. Takpe la, rezeki masing². Korang tengok je la pics² nih...huhuhu.














Pics kat bawah nih snapped mase dah abis acara. So, b4 going back, of kos la sawan gambo itu perlu. Diharap pics dibawah tidak menimbulkan sebarang kontroversi @ tanda tanya yg besar diatas dahi korang...muahahaha.

aku harus ditengah²



letih pinggang hem taw!



mmg xleh blah posisi masing²!! hahaha!


2 comments:

Hairil said...

hahaha...iyer,terima kasih kerana berminat,walaupun tak seberapa je citernya...

hehe.....boleh saje....no problemooo....wink wink!!!...

fasury said...

huhuhu...same2 kaseh...terjumpe url blOG enche mase sayep kat perhentian bas, ade Oram lOrekkan..hahaha!!


salam kenal..bOink..bOink!!