BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, December 17, 2008

bullet for my boss!! not my valentine

Aarrrggghhhhhhhhhhhhhhhh...banyaknye kije ari nih. Tapi x brape nak byk sgt sbenonye. Tekam(tertekan) ok...amat tekam. Aku dapat panggilan dr anak bos aku;

"Allow katem, ayoh suh settled pasal projek kat Sek *****."
"Hah! Katem? Kan ke ayoh yg kena pegi jupe ngn pengetua tuh sendrik. Katem g doh ari tuh."
"Jap, cakap ngn ayoh la."



"Elo, hoh..wat sudoh belake la borang hop kena isi tuh. (dari mggu lepas lg aku dh siapkan form ni, tggu pengetua je conteng) Ari nih siap la kije tuh, tepon ngn tokey tuh, suh siapkan kije ari nih jugok, kemas seme kije bile sudoh siap. Pasal kije nih nak anto 20hb nih."
"Errkkk!! Kan ker dia kabo doh yg bos sendrik kena g mintak signature tuh? Kalu saya g pon, mmg dia xmo sign. Tapi xpe r, saya try r tanya."
"Pegi je la, tgk guane². Pas tuh bank draf je x wat lagi kan?"
"Yups."
"Doh g la skolah tuh, tgk kije tuh guane? Bank draf biar Ina g wat."

Aku malas cakap banyak, aku trus letak tepon. Geramnyeeeeeeeee(sile bace smbl kacipkan gigi anda)
Mapuhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.................
Xpe²..aku bleh wat kalo takat nak suh tepon tokey siapkan kije, pegi site tuh tgk kije yg diorg wat, komen sket² kasik hati Tukang panas membara tp kalo nak suh aku berdepan ngn Pengetua nak mintak tandatangan...SORRY!!.

1 comments:

Angel Wings said...

1、We have excellent customer service team, which could solve online various problems about the Air Jordan we provide in 24 hours.
2、We have perfect Logistics system, which guarantees all the ordered Nike Air Jordan shoes are delivered to you in good shape as fast as possible
3、We have strong manufacture plant, which are able to provide various models, sizes & colors of Air Jordan shoes ranging from 1 to 23 according to what you request
4、We have the first-rate after-sale service , in case that the Jordan Shoes products that you receive come across some quality problems, then, please do not worry, we are abound to refund all the payment in one week,. Also, the products can be changed in one me month.The main products we specialize in are showed as follows


Our Jordan Shoes:

air jordan 1
air jordan 2
air jordan 3
air jordan 4
air jordan 5
air jordan 6
jordan 1
jordan 2
jordan 3
jordan 4
jordan 5
jordan 6