BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, December 13, 2008

dop wase nde pom

Jumaat kelmarin, bangun jam 10.30pg, tuh pon psl Mama kejut kate Papa ajak pegi Kuantan. Oraitt!! Bermalas²an lg atas katil..beratnyer mate...idom tersumbat, tekak perit...huhuhu.

Jadi main point skrg, aku nak citer psl makan minom aku jer utk ari Jumaat kelmarin. Sesape yg dlm proses menjaga badan, tirulah menu yg aku amalkan utk ari kelmarin nih.

Goreng mee, goreng keropok---> makan---> x rase pape. Rase masin je.
Bancuh neskepi---> minom---> x rase pape. Rase manis je.
Pegi kenduri kawen---> makan nasik jagung---> x rase pape. Rase mkn nasik kosom.
Amik air sirap---> minom---> x rase pape. Rase minom air gula.
Paw limau orang kawen---> makan---> x rase pape. X rase limau.
Gula² Guava---> kunyah---> x rase pape. Rase manis je.
Beli stroberi ehem stroberi ok!!---> makan---> x rase pape. X rase stroberi, tp masam je.
Dinner nasik lemak----> makan---> x rase pape. Cam bese...nasik kosom.
Order neskepi tarek---> minom---> x rase pape. Manis jugop.
Aja bagi gula² hacks---> kemam---> x rase pape. Aku rase idom aku berangin.
Pizan wat sprite guave---> minom---> x rase pape. Angin sprite kuo kut idom.

Pesal amende yg aku mkn kelmarin xde rase? Yg aku rase manis, masin, masam & angin semate². Mane pegi rase sirap org kawen? Rase limau? Keropok ikang? stroberi celop coklap? Rase jambu butir banyop? Pelik tul napsu aku nih...hahaha. Kalo kire logik la, slalunye org yg xde deria rase nih, napsu makan jd kureng TAPI aku ilek jer, makang tetap makang. Join 2pupu (Matmin & Along) aku, Aja, Aizat & Ewan plop g koke, kena la jgk 2,3 buoh lagu...hahaha layannnnn...."Koke anop-branop", bak kate Syakir.

0 comments: