BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, December 27, 2008

From Ipoh With Love

Lepas jer balik dari Parit, terus ke hotel, x singgah mane2 dah. Hari dah lewat malam, kedai mane la yg nak berniaga. So, hem trus mandi, iron baju, packing barang seme psl esok pagi2 lagi nak bertolak ke Cameron. Mama kate, esok sharp jam 7pg terus turon cafe, takot berebut cam pagi tadi.

Dah beres packing barang, hem pon layan tv, last2 tv layan hem. Hem x tau sape yg switched offkan. Hem sakit mate sbenonye start dr hari pertama bermalam kat situ, xtau berpunca dr amende. X gatal, tp pedih, slalu berair & wat hem x tahan bertahik ok! Tapi bile siang ok jer, xde plak nak kuar tahik2 nih, malam jer dia bz hasilkan kerjatangan. Bangun pagi, mate x leh nak celik sebelah. Tenyeh & gentel2 jer la tahik mate tuh...syok woooo...hahahaha!!

pic mate merah terpaksa dibekukan..heh heh heh

Esoknye, jam 6pg hem bgn mandi, solat, bersiap & simpan barang seme dlm bonet. Nak check out jap lg senang citer, pastu mane nak berlumba ngn guest laen berebut makanan kat cafe. Heh heh heh.


anak2 spupu hem: murfikah, mirza & muis


jgn terpedaya ngn pic nih..:P

Para peserta kursus dah balik umah memasing kot, psl x sesak. Dan menunye, as well, hem x terkujat pon kau, mee goreng, roti telur, cekodok(hem rase yg semlm kot psl itam pelik je), bubur, buah tetap tembikai (jimat) ngn honey dew, roti, teh, kopi & sky juice.

Hem duduk sebelah Papa, slow je hem bisik,
"Malas dah nak bangun psl xtau nak pilih ndape lg nak makan."
"Ye r. Xde pilihan makanan langsung. Papa banned dah hotel nih."

Mama pulak duk pertikai,"Selama aku makan kat hotel, kat sini la paling teruk skali. Seri Malaysia kat Rompin dop gini. Hotel yang x glemer cam Adamson pon x mcm nih. Aku dop mari doh tido sini." Amik kau, bile Ma hem dah cakap AKU2 tuh, mcm biase la-HOT-


Perut dah kenyang, Alhamdulillah. Seblom bertolak ke Cameron, posing dulu luar hotel. Tapi pit stop kat Simpang Pulai jap, tggu Ayah De's F.


hem & Mama


nak snapped pic Papa tp Mama plak menyelit


adik2 hem : pi & yaya

2 comments:

adek-u-yg-chanteq said...

iyuu, taik mate. yek :p

fasury said...

demki las tuhs...lalalala