BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, December 17, 2008

pa nun sin ya lam



Aku baru je lepas nonton filem "PENSIL". Marvellousicious!! Aku kasik namblasratus bintang dr sepuloh (tau x bilang?). Sangat emosional, menyentuh perasaan. Even this film a lil bit lagged, it's still kept me to watched it. Ada jugak scene yg kelakar (kelolor bak kate Aja). Aku xleh blah watak Jalil Hamid. Aku mati2 igtkan tukang rumah, skali dia mental daaa...fanatik sunggoh ngn warna merah. Hahaha!!

Pastu, selalunye kalo dlm filem2 tempatan yg bese kite tonton, watak pembuli mostly guys, but in this film....gals ok..gals. Pakai tudung lagi tp watak antagonis(xleh bet darth vader r). Aku ske watak Nenek yg Ruminah Sidek bawakan. Kalo lah Nenek aku mcm tuh kan best.

Huish..nak banding2 plak Nenek Badrul ngn Nenek aku, pehal? Bersyukor la sket yg aku nih masih ade Nenek. Org len yg xde Nenek, xde feel nak balik kampung, sambut raya ok! Hahaha!!

Kalo korang ade mase terluang tuh, tonton ler citer nih. Memang x buang mase(kate aku). Lagi pon, sampai bile nak layan filem tempatan yg x abis2 nak jiwang2, drift pah ceros, rempit smpi mampos, gocoh tumbok gaduh dop tau kale...kan? kan? kan?

Tuh jer la aku nak citer. Esok aku nak tengok citer "HEIMA" plak. Dut suh aku donlod, smpi skrg xsiap2 lg donlodnye. Aku rase tengah tahun depan pon, maybe x siap2 lagi kot, Dut. Dah la mood aku skrg tgh baek, cun jer nak layan sigur ros. Hmm...menanti bulan jatuh ke riba je..hahaha!!

2 comments:

dyanakamal said...

namblasratos bintang sapa?haha
suti pun tgh layan cite tu gok leni...
setuju ngak nge kakok...dokkan nk layan cite jiwang n drift sokmo dok?ke guane?ehehhe...

fasury said...

tau xpe..:P
pah cerOs drift..hahaha!!