BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, December 1, 2008

pacik menam motto

Sabtu baru nih, aku balik kije awal. Aku pegi Kuantan, temankan Aja beli barang utk bisnes dia. Tak singgah kemane pon, pegi Kompleks Teruntum, makan nasik Beriani kat Taj pastu bli cendol kat Jln Beserah, trus blk Kemaman. Huish..bestnyer cendol, terngiang² lagi kesedapan cendol pulut dgn kacang merah tuh..yummm..yummm!!


of kos la sawan gambo itu perlu


Smpi kat Gebeng sms masok. Syakir :
"Xmo mari ke tgk Adek Kae nyamnyim? 10 min je lg nop start. Kena nyamnyim no.2"
"Ade kat Gebeng nih, mtk tuko no buleh dop?"
"Dop leh la."
"Nyamnyim lagu nde?"
"Rem"
"Gud luck & all de best la. Kepgik i simgoh."



jore nye...syakir

Smpi Kemaman, anto nasi Beriani dl kat umah Aja, pastu trus gerak pegi Kompleks Rakan Muda kat area Mak Lagam. Terserempak ngn Cikgu Samiron. Aku br nak wat xkenal, tp Cikgu still remembered my name & dan² tuh jgk tegur aku. Aku dah la lmbt. Xcited nak kasik support ke saem nih. Aja tepon Muzu tny kat mane diorg lepak.

kami yg sapot


muzu & zul


kimi, abby & mak ayam fina(terselit)


bajet ghairah la kalo wat camtuh..hahaha


And guess what? Ramainyer saem² yg dtg kasik support. Abby pon masok jgk pertandingan nih. Mase smpi tuh, Syakir dh siap nyanyi, tggu turn Abby je. Macam² la kejadian yg x diingini berlaku. Ngn kecoh mulot Mak Ayam Fina nye, keletah Kimi, Chuben² seme, boleh geleng kepala (seb bek x mengucap) kalo macik² pacik² tgk.


pacik menam motto

barisan peserta


kat sape la yg mu ambai tuh syakir..bajet artis? len r aku(nak jugak)

Mase tggu keputusan duk umum, sengsorg punye la berdebar². Xcited over gile mengalahkan Kak Melah mase anugerah juara lagu thn 1988. Hahaha!! Bile name jore diumumkan, Mak Ayam Fina la yg overdosed menggile. Aku pon bekejar ke depan nak snapped pic Syakir. Ye la, bile saem menang, perasaan nak pegi amik gambar ke depan tuh mendadak², ilang dah perasaan malu. (bajet ade org nak ngorat aku..hahaha!!). Abby x menang. Dapat sijil penyertaan je. Xpe la Abby, ade la tuh rezki kat mane². Syakir bwk pulang hamper, sijil penyertaan & duwet RM200. (boleh la wat banjer, mu kan dop kije..eh slh, mu kije cuci pinggan, aku ngn Aja jgk yg tolong...hahaha).



odw nak pegi Bangkok



muke aku je?...harussss


Abis majlis, kitorg pegi Restoren Bangkok. Aku xmkn, ratah ikan siakap stim jer.(mkn jgk..heh heh heh). Dah makan, blk umah memasing ler. Malam tuh plak dlm jam 11.30mlm Syakir sent sms ajak pegi KFC, utk rakaman citer "mengumpat & mengata", tp aku x larat. Len kali kalo nak suh aku jd tetamu jemputan, pastikan tempat tuh kelasss² & inform 2 mggu awal, senang PA i nak ekjas skedul. Hahaha!!

kat Bangkok ngn Piza..(kami tekam)


kimi wat catwalk


4 comments:

green apple said...

are u sure lagu REM?

ke lagu RENG?

aku pun dah terer cakap ganu semenjak dua menjak ni

fasury said...

kak D~ hOh kalu Ganu GOp..pGGl renG la..hahaha!!

kanG kalu taip renG, xdOp OrG plOp hOp chanG..:D

K H A Z I N A T U L A S R A R said...

ai awek, kurengkan kua wek, duk dumah plak wek *WINK* :D

fasury said...

cik siti...awek dah kuram xtvt merayap yep..:P..skaram duk umah layam tenet pah cerOs nyer....:P