BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, December 15, 2008

when will they stop, i believe that fate has brought us here....

Eh..eh..Sbenonye ade citer yg aku tertinggal semlm. Tetiba tingat mase aku tgh mandi pagi td. Dah ler bangon lewat. Kul 9.20pg aku masok kije. (sile salahkan citer The Coffin yg aku tgk semlm). Dan sile tukar imaginasi anda yg ini adalah;

Part 2

Tengah syok aku, Aja & Piza duk bercerita, tiba²(sile bace dlm keadaan yg seram) ade orang yg dikenal lalu, aku pon cakap slow je,
"Eh! Tok Mulu r!"

Piza,"Hoh! Ye r, sorang je ke?"

Aja,"Mana?"

"Tuh masok kedai tuh, kepgik mari la saem² dia hop PLU tuh. Jom tuko meja. Duk dalam nok?"(bahagian aku mengGATAL)

Aja,"Owos, lambat lagi, berkeghok(berkarat)."

Piza,"Doh ye r, dulu aku tgk ensem, putih. Lenim itam, keghok, udoh."

Tak lama pastu, masok sorang lagi lelaki.
Piza,"Aku rase hop nih doh duk semeja ngn dia. Betul dop?"

Oleh sebab Piza membelakangi diorg, so aku ngn Aja la yg bleh tgk aksi diorg.

Aku,"Hoh! Ye r. Lembut molek jalan. Olololooooo. Gelinye aku. Doh dopkan 2 org je, mane hop len?"

Mase nih Ayoh Mat aku & Syakir pon join semeja, aku pon tny Ayoh Mat;
"Ayoh Mat tgk hop 2 org kat meja dlm tuh. Kekaseh ke?"
"Mane?"
"Tuh laki 2 org tuh? Lain macam je. Ramainye hop jd gay lenim. Hahaha."
"Hoh! Allah hu'alam."
Syakir,"Aku rase dia mmg PLU doh. Something wrong somewhere aku tgk 2 org nih. Tiap² malam ramai PLU lepak kedai nih."
Aku mane nak tau customer kedai nih psl aku slalu lepak kat blakang dapur.

Setengah jam lepas tuh, aku tgk ade sorang lagi lelaki jln dr tepi kedai. Gaya dia, cara jalan dia aku dah dpt hidu,"Mu tgk eh, kepgi laki nih pon duk semeja ngn Tok Mulu tuh." Kompem & x syak lg, betol sangkaan aku. Bertambah lagi saem dia...wakakaka

Dunia akhir zaman, macam² jenis manusia tubek(keluar). Dah pupus agaknye jantan perkasa walopon berlambak kopi jantan jual kat kedai. Nampak cam "LELAKI" rupe²nye "LELAKI INI". Dah ler kaum Hawa skrg makin ramai. Nak salahkan sape kalo anak dara Pak Meon, Haji Latip, Pak Seli (bukan name sbeno) x kawen² lagi smpi skrg? Dah minat ngn kaum sejenis, sanggup ke anak Pak Pong Pak Mustape nih makan ati kalo dpt tau suami dia nih .............................(ikop ske citarasa korang nak taruk pe). Yg suami plak, kawen atas dasar nak tutop pekung didada. Kalo bernasib baik, dia kasik la nafkah batin kat anak Pak Pong Pak Mustape nih. Yela, nak sorok drama cerekarama yg dia duk reka. Hahaha!!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Citer The Coffin yg aku tgk smlm. Aku byk fast forward tp aku paham la jln citernye even ade part yg aku kurang nak mengerti(ayaaaaatttt hahaha). Nak tau pesal aku fast forward? Psl xde translater Eng @ Malay. Pah ceros pelakon² tuh duk cakap kruk² merai, jin kalewak jin kalak(bahase Thailand yg aku pelajari sendrik). Mane aku nak paham. Hantu dia pon xde la seram mane pom, part aku nak terkejut, angkat² tgn, tutop mate, jantong berdebar TAK ADA ok! Maintain jer aku tgk. Siap pegi dapo mkn satay tgk movie tuh...lalalala. Tapi kalo tengok citer Wanted yg Angelina Jolie blakon tuh, mmg panas bontot aku. Tangan aku toksah kire la duk libas², seb bek x bg pelempang free kat Aja @ Aja yg kasik pelempang kat aku? Hahaha!! Sabo deh.


Dah...dah.pegi wat kije tuh. Ape nih, datang opis bace blog...siapkan kije dulu br on9..wakakaka!!

0 comments: