BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, January 1, 2009

c.e.r.i.t.e.r.a - finale

Nih sambungan dr kesah yg ari tuh. Hem dah citer detail kan? Kali nih hem hapdet skali ngn pics, br nmpk real, nak menikmati ceritera pon kena la ade tarikan kan? Hem baru dapat pics nih dari Abam Abit. Punye la lame nak dapat pics hot nih. Ye la, nak tgk jgk pengantinnye cmner, pengapitnye camner, hem yg cantep nih camner(perasan itu best ok), sape artis² yg terlibat kan? Kalo korang² blur amende yg hem karut nih, sile la bace part 1.

So, aktiviti hem seharian utk hari tu ialah -MAKAN & MINUM-

Tengah hari sebelom hem pegi kenduri kawen, hem dah siap makan nasik kukus. Kat kenduri kawen nih, hem x makan, minum air sirap je segelas...huhuhu

Sebelom bersanding, of kos la sesi "Mari Bersawan Gambo". Time nih seme cheria, gumbira, heppenim jer.









Masuk sesi dimana Piza telah terjebak ngn bidang pengapit, trus hem ngn artis len wat muke 20sen. Naseb ler Piza, dah termaktub dlm kesah idop mu...lalalala




betapa bznyer pengapit ke situsanasini
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Disebabkan tragedi yang menimpa Puan Piza itulah, maka meeting tergempar telah berlaku di lokasi tersebut : Hai Peng Kopitiam @ Kedai Cik. Sesi meluahkan isi muntah yang terbuku dilubuk lesong Puan Piza. Seb bek press & paparazzi xtau psl meeting antara artis² nih(sile jeluwok).














jari hem yg tetiba menjadi fotogenik-I LAIP

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Oleh kerana xde makanan yang mengenyangkan(name pon kopitiam), maka kami bergerak ke kedai : Mak Ayam Fina utk mengisi perut yang kembali berbunyi. Menyelerakan...yum..yum... Time nih, kami berempat jer. Artis yg len seme dah balik basoooohhh............




Memasing khusyuk makan...lapo wehhh!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Malam plak, hem balik mandi umah Piza. Abam Abit ajak kuar minom² plop doh. Angin Abam Abit agak pelik hari tu, jd xmo la terjadi perkara yg boleh menimbulkan kekesalan kat hati kitorg, layam jer la. Ye la, mungkin tekanan nak balik KL Lumpow esoknye, menyebabkan dia menjadi sedikit mental. Lokasi : Pizza Hut




haruslah bersawan gambo kan?

hem ngn syakir


Abam Abit & Piza -iparduai yg mental-

0 comments: