BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, January 18, 2009

hem doh kate doh....

Heh heh heh....Menghilang bukan bermakna hem x on9. Hem on9 jer, cume mood nak update blog terasa amat LMBP-Enter-MLS-Enter-

Ekceli byk citer nak citer....hem x citer lg kes Aja kena tahan wad-5days-penyakit yg xtau kale lg ; ke'palestin'an yg dialami oleh saem hem yg sedang mencari idea bagaimana utk mewujudkan situasi kecuranggembiraan tetapi xdpt dilaksanakan kerna hari yg sokmo2...krek2...acap2..HUJAN; teka-teki bodoh dr Muska...again n again & ..... tuh je la kot.

Ok...td hem br lepas tgk AJL09. Hek eles...x yah nak pandang serong kat hem la duk layan mende2 camtuh, xigt kat sdare sesame Islam kite yg sedang berhujan peluru & bom, korang pon same JUGEKK!!

Ebeliwan target Faizal Tahir will conquers all...yes of cos..i don't want to argue wif u lor..i giv u a chance to say eniting la. He will make a revenged dis year -ALL OUT- after he kenot make it last year. He did it!! He sapu bersih 3 kategori...amik2. Kaye la dia; Mane nak bayo penyanyi gospel? Mane nak bayo makeup artist inteprem? Mane nak bahagi 3 lg? Huish...banyok ler manenye. BUT my heart talking2 to make my heart sedap la kan, kasik la itu Meet Uncle Hussain menang. Ye la, diorg duk pektis dlm Bakrinye studio brp ari? Brp jam? Muska mesej hem yg MUH tgh duk jamming "Lagu Untukmu" dlm studio tuh smpi nak muntah berjelanak katenye psl duk ulang juta2 kali lagu same...tuh baru nak wat persembahan kat ABP kat Genting Highlands thn lepas. Nih utk AJL, mau riban2 juta kali.


congratz bros...RM37k...bleh r masok minang hem..wakaka..:P

Hem seperti terkena tindakan refleks (dari baring, bleh bangun bersila) bile Ally Iskandar umum MUH menang. X terkate hem(mcm hem plak yg menang). Lihat lah dunia..wakaka!! They deserved it. Mane x nye, melalak smpi nak pecah anak tekak Abg Lan tuh, Bakriailobiyuplak naek ketar pale lutut ngn jari duk ketuk ke drum. Rambut kaler pepel ye bang? Nape x ijaukan? PAS menang nih kat Trg semlm...heh heh heh(perlu diselitkan sedikit politik).

Mama pon tibe2 menjadi seorg pengkritik positif & menyokong penuh ngn Indie Band ini. Huahuahua...mama nok jadi my indie rock darling ke guane?

Yang laen....tahniah JUGEKK!!


p/s:waaa muzu, aku nmpk mu kuar tv pki baju putih duk ketuk2 natam ijau tuh, smpi campak camtuh jer kasut time nyanyi....meletop..heh heh heh!!

2 comments:

kakpiah said...

akak pong dok bajek pejal tahir menang.. skalik MUH.. tebontang gak la jap mato den ni aa..
tp ok le tu dr tetiba group laki velvet tu monang.. akak tak bekonan la...

fasury said...

huahuahua..kakpiah cakak Ganu..:P

tetiba slank nOGOri plOp..kah kah kah!!


MUH ai laip :D!!