BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, February 15, 2009

Demam Disyaki

Heh heh heh...xde citer best, tapi saje nak upload keadaan aku mase demam ari tuh. Nih mase kat hospital. Memang dah parah baru nak pegi spital. Ekceli aku dah pergi klinik. Tapi dokter tuh kate, kalo aku z sehat jgk dlm mase 2 hari, dia suh aku pegi spital psl dokter tuh mengesyaki aku. Dia syak aku demam denggi. Huish...xde bintat² pon, cume lenguh² sendi je pon. Tapi Enche Papa x kesian kat aku..hahaha. Dia tinggalkan aku tepi jalan pastu suh aku jalan sendrik pegi ER. Dia pegi bandar beli paper. Menapak la aku ngn jayanya. Dah sudah daftar, menunggu ler pulak. Akak yg duk sbelah aku punye la byk cakap. Nak lempang muke dia pon ade, tapi aku xde kudrat nak angkat dan hayun tangan(dlm sakit ade hati nak lempang org tuh).


muke stim..hahaha


kesian kat aku kan?


x ilang lg biru kat tangan aku nih..huhuhu

x best lgsg katil spital


Time nih, aku menggatal pergi kuar makan ngn Piza & Aja. Walopom mulot xde deria rasa, tp tetap mau makan. Aku order je, tp makan sket je..boleh? Boleh la..janji aku makan jgk 1/2 sudu. Hahaha!! Aku xtau rase hapekemende. Aku order tomyam & nasik goreng kerabu. Tomyam aku rase masam je, xtau kemane rase tomyam. Nasi goreng kerabu plak aku rase masin & tetiba pijar bibir aku. Last², aku duk dlm kete smpi diorg sudah makan. Angin malam punye la sejuk smpi menyucuk sumsum tulang aku. Duk dlm kete berselimutkan telekung sembahyang. Hehehe. Balik umah, aku terus pakai jaket, sarung stokin, bungkus dlm comforter....trus pejam mate. Degil...padan ngn muke aku. Huhuhu.

muke xde selera org nak pandang.

Ade lagi gambo laen, tapi x tergamak ler aku nak taruk dlm nih. Mmg rare kalo aku upload. Tengkiyu la kat Aja yg snapped seme pics aku sepanjang aku demam disyaki. Hahaha!! Time kaseh yang x terhingga jgk pade Piza & suami, Mek Ngoh, Syakir, Abam Abit(sms suh mkn sup ketam, minum air bebyk, mkn buah naga) & seme² termasuk SMS dr no yg x dikenali.



oh ye..korang nak kawen? nak cr photographer yg sporting-morting & cantek hasil kerjanye? Aku nak pomot nih hah...bro hafidz . Dia la photographer mase weds Dopod's (Eera & Zul). Wat aku x sabo nak kawen nih walopon calon xde..hahaha.

4 comments:

dyanakamal said...

laa..kakop...siannya..doktau pun kakop demam...bkpe dok kabo?tp xpe..sy doakan kakop cepat sembuh...ameen..best sket kalu kakop sehat..boleh kite galok same..haha(eh lari topik pulok...;P)

fasury said...

dear dyana~huish..kalO kabO mcm la dyana buleh mr jenGOk dumOh..hahaha!! lambat eh buleh GalOp nih..:))

kakpiah said...

nih dah sehat belom nih?? sian oo akak tengok gambar awak bergelimpangan centu...

fasury said...

kakpiah dear~sehat dh...cume sOre jer makin rOck..huhuhu.. huish...berGelimpanGan? wakaka!!