BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, June 10, 2009

Bila Upin & Ipin ke pantai.....

Petang tuh selepas je kenduri kawen kat umah Mek Ngoh, hem dah janji ngn Upin & Ipin nak picked up diorg pagi seblom kenduri utk ke Hai Peng. Oleh kerana hem tido mati, acara tersebut ditunda ke petang. Jumpa ngn geng2 yg baru smpi dr bercuti kat Pulau Oakley bebaru nih, pastu Boy & Ina (congrats 4 ur engagement) & Muska yg tak berapa nak bermaskara. Abam Abit, Nurul de org umah & Mek Esoh dah ready tggu kitorg. Tak lama pastu 2pupu hem JaaAnne pun smpi (sempat aje menyinggah b4 bertolak ke KL)

Beres propaganda di Hai Peng, Upin nak pergi pantai. So, hem bwk ler ke pantai. Aja suggest pantai kat area Clubmed. Jumpa pantai ape lagiiiiiiii.......mari bersawan gambo!!



hem, ipin(ada), upin(nabila), ikaJANG(atas) & Aja(spek itam baru tuh)


muncong itu harussss...:P


baru hem perasan diorg bertudung itam seme...berkabung agaknya..huhuhu


hem no komeng r psl pics nih..duh! let's jump up n get krazyyyy


upin, ipin & ikaJANG menunjukkan aksi ramas-mesra smbl hem interprem


Aja, spek itam, hem & slipar jopun meroh dop ilam..heh heh heh


aksi menyengih utk masa depan :)


hem sdg melakonkan watak s.jibeng...hahaha!!

4 comments:

rOhock said...

cam batu buruk je ni...hahahaha...weh,lain kali pergi ajak gua sekali..boleh merapatkan silaturrahim....wkakaka

fasury said...

rOhOck dear~kat area cheratinG nih..jaOh Gile nOp peGi batu burOk..trn r sini..ade bran? lalalala

rOhock said...

lu duduk kat sana ke?kalau gua trun dapat apa?ekekekek

fasury said...

rOhOck dear~hem duk kat cukai, turOm sinim bules makam sata nGn OtOp2..hahaha!! layam kOpi hepem pOm rare juGOp..huhuhu!!