BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, July 18, 2010

May (=

6th May..tarikh keramat weh...dah 29tahun hem diberi peluang oleh Yang Maha Esa di dunia ni. Mcm² hem alami...ok laa, name pon dugaan kan? Tapi hem pegang pada satu..Allah tak akan uji hambaNya lebih dari kemampuan hambaNya. So, kite patot bersyukur dan amik langkah bijak psl ape Allah beri kite ujian pelik²kan?

Birthday hem yg lepas pon byk perkara pelik..hahaha...xde pelik mane pon...saje wat kecoh..

Pagi kat opis, tiba² dapat surprise cake dr member skolah hem smpi skrg Piza & Peja. Terkejut la jgk bile budak delivery anto kek.














kek tajaan Piza & Peja :)














jgn x caye, hem potom kek pki sudu..wakaka..hampeh x kasik pisau ;(



















sukeam buleh kek ngn kad hooo...



Pas tu, malamnya pulak...hem pergi umah Ayah Ngah ngn PaMa hem. Tiba² dapat call dr Kae kate nak amik hem kat umah. Hem kate ade kat umah uncle, dia punya semangat dtg umah uncle amik hem. Hem pelik jgk, ade mende yg smpi beriya bebeno amik hem mcm ade mende penting jer. Sampai kat Kemaman Station hem dah nampak mende² pelik dah...huhuhu...malu sekedai..blushing nak mampos hem. Anyway, thank you to TP Mie yg sudi sponsored blueberry cheesecake dr resepi rahsia dan pertubuhan koir (tiba²) Kae, Mat Senni, Sahar, Ally & Azim. Ramai yg tak tahu psl party nih, so ade la yg tak merasa kek sedap nih. I'm sorry :)











sedap kan?














my choir team :)














mekasih pada TP (baju ijau)..ally kriput²..hahaha

Saturday, July 17, 2010

Long Beach 2nd Time

Weh, lame gile hem tak hapdet blog hem. So, skrg hem wat secare trengkas la amende yg terjadi since hem tinggalkan jap dunia per'blog'gan hem.

Bulan April bebaru nih, kitorang buat trip pegi ke Pulau Perhentian (Long Beach) utk kali ke 2. Kali nih ramai gile yg join termasuk uncle² hem...aiyoo..hem as SU tertekan handle trip kali nih. Nak pegi rehatkan minda dr stress kije tp same je umpama kuar mulot singa masuk mulot buaya (betol ke?)..hahaha
















nih antara yg hadir...ade lg sparuh x upload..name pon trengkas kan?















tgh wat pembayaran utk bot...hem ngn uncle mid..huhuhu



















muke tertekan...letih weh...
















xtvt mlm yg tersumbat















singgah lunch kat Perhentian Besar lepas snorkelling 1st day















odw balik dah..singgah Kelulut makan ikan & sotong celop tepong...

Kami pergi malam Jumaat & pulang Ahad pagi. Tapi trip kali nih tak best mcm yg lepas sebab byk corals yg mati. Pape pon..next year pegi lagi..hehehe















ramai yg dah balik...so yg setgh kerat nih je la gile bergambo...